Aparat de preparat inghetata profesional H.Koenig HF340, capacitate 2 L,timp preparare 30-40 min,oprire automata, functie frigorifica si refigerare, editie limitata 2020

1.330,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20KOE08-101

Descriere

Pregatiti-va inghetata dvs. preferata de casa in mai putin de 40 de minute cu aparatul de preparat inghetata H.Koenig HF340.

 

Usor de utilizat si construit cu aceeasi tehnologie folosita in turbinele profesionale de inghetata, aparatul de preparat inghetata H.Koenig HF340 are o unitate de racire puternica si robusta pentru controlul perfect al temperaturilor scazute.
 

Se toarna amestecul in castronul sau detasabil, de 2 litri, se porneste aparatul din ecranul sau digital, iar aparatul de preparat inghetata va face restul pentru a satisface nevoile tuturor. Odata ce inghetata este gata, serviti-o cu lingura de inghetata furnizata de noi.
 

Nu este nevoie sa-l monitorizati, datorita functiei de oprire automata si a functiei de pastrare la rece, puteti sa porniti aparatul de preparat inghetata in orice moment.

 

 

 

 

Pregatiti inghetate de casa cu produse proaspete, naturale si fara aditivi.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.