Aparat de facut paine Adler AD 6019, 15 programe, 850 W

475,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU AD 6019

Descriere

Aparatul de facut pâine Adler AD 6019 vă oferă posibilitatea de a vă face propria pâine proaspătă în loc să o cumpărați în magazin. Dacă ți-e dor de gustul „pâinii adevărate” sau insisti să o faci din ingrediente de înaltă calitate, o poți coace confortabil acasă.

Folosind aparatul de pâine AD 6019 puteți alege între 15 programe diferite de pregătire a aluatului și a procesului de coacere. Depinde de dvs. dacă doriți să coaceți o pâine, să faceți marmeladă delicioasă sau să câștigați pâine franceză ușoară și aerisită - cu 6019, orice alegere nu va fi o problemă. Bucurați-vă de gustul produselor proaspete coapte care sunt făcute din ingredientele preferate ale dvs. și ale familiei dvs.!

Descriere
Date logistice 15 Programe
Agitator dublu
Coș de copt detașabil
Putere de 850 W
Programe:pâine de bază, paine frantuzeasca, pâine integrală de grâu, pâine dulce, unt de pâine, pâine fără gluten, pâine cu creștere rapidă, aluat, frământare, Aaluat de drojdie, aluat de paste, iaurt, coacere.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.