Aparat de calcat cu aburi pentru calatorie Jovego, 800 W, plastic, alb/albastru

100,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001I2B9FR

Descriere

  • Încălzire rapidă de 15 secunde: cu tehnologia de încălzire rapidă, acest aparat cu abur de mână asigură o performanță puternică și rapidă a aburului în 15 secunde. Perie de abur Rezervor de apă de 120 ml cu putere de încărcare de 800 W pentru până la 10 minute de abur continuu. Așteptați mai puțin, bucurați-vă de mai mult timp. Potrivit pentru utilizare acasă, la birou și în călătorii.
  • Funcționare eficientă și de înaltă performanță: funcționează la un unghi de 360 de grade și fără scurgeri sau scuipat de apă. Duza cu 5 orificii permite o mai buna penetrare a aburului si faciliteaza si accelereaza eliminarea chiar si a celor mai incapatanate riduri de pe o varietate de tesaturi. Aburul generat accelerează procesul de călcare fără a răni hainele.
  • Blândă cu diferite țesături: peria cu abur este potrivită pentru diferite țesături, cum ar fi bumbac, fibre, cașmir, chiar și mătase și alte țesături textile de înaltă calitate, mâini și țesături de protecție. Și nu vă faceți griji că vor fi deteriorate. Aburul generat accelerează procesul de călcare fără a răni hainele.
  • Portabil și compact: ocupă puțin spațiu și poate fi depozitat cu ușurință în valize datorită dimensiunilor sale compacte. Păstrați-vă hainele fără șifon în timpul vacanțelor și călătoriilor de afaceri. Această perie cu abur este mică și ușoară, ușor de utilizat cu o singură mână. Dacă doriți, puteți chiar să eliminați ridurile în timp ce vă uitați la televizor.
  • Design ușor de utilizat: accesoriile includ manualul produsului, mănuși, pahar de măsurat, pungă de depozitare și perie. Oferă funcții: antiopărire, călcat, sterilizare, hidratare, îndepărtare a ridurilor și a prafului. Dacă nivelul apei este sub nivelul minim al apei, produsul se va opri automat.

Detalii: 

Material; plastic

Culoare: albastru/alb

Putere: 800 W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.