Aparat de aer conditionat portabil H.Koenig Silent + KOL6812, alb, 3500 W

2.250,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21KOE19-101

Descriere

Aparatul de aer condiționat KOL6812 H.Koenig este foarte eficient datorită puterii sale de 3520 Watt / 12.000 Btu și diverselor sale funcții. Este economic și ecologic cu clasa sa energetică A.

Detalii: 

Casa ta găsește rapid o temperatură plăcută datorită celor 4 funcții pentru a răspunde tuturor nevoilor tale. În funcție de situație, puteți alege modurile: răcire, ventilație, dezumidificare și somn special. Cu funcția sa Silent +, te vei bucura de o temperatură ideală pe tot parcursul nopții, obținând confort maxim și calitate superioară a somnului.

Usor de folosit, iti poti alege programul direct de pe telecomanda cu ecran LCD. Convenabil, vă puteți programa cu până la 24 de ore în avans pentru a decide când să îl opriți sau să îl porniți. Redescoperă prospețimea și starea de bine în timpul verii cu KOL6812! 

Specificatii: 

Clasa energetica: A
Functii: racire, ventilatie, dezumidificator Program
special "Sleep"
3 viteze
Timp programabil: pana la 24 h
Accesorii: telecomanda LCD, furtun de evacuare a aerului
Putere:
3500 W / 12000 BTU

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.