Album cu 30 de pagini pentru picturi cu diamante Hemiks, polipropilena, albastru, 44 x 32.5 x 2 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KYW5KL

Descriere

Dacă sunteți un iubitor de pictură cu diamante și aveți o mulțime de picturi cu diamante fără rame, acest combo va fi o soluție ideală de depozitare. Integrați perfect arta diamantului.O idee bună pentru depozitarea picturilor cu diamante: capace transparente pentru dosare cu 30 de manșoane legate (non-reîncărcabile), puteți afișa perfect 60 de picturi cu diamante de 30 x 40 cm sau pagini de picturi cu diamante mai mici vizibile. Identificare rapidă: Organizatorul vopselei diamantate are un design transparent, conținutul este vizibil, mânecile transparente vă permit să afișați confortabil PD-ul sau altă pictură și există un buzunar pe copertă unde vă puteți completa eticheta personală.

Detalii:

Material; polipropilena

Culoare: albastru

Dimensiuni:  44 x 32.5 x 2 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.