Decoratiuni de Paste! Si nu numai!

  Iți place să decorezi și să ai casa accesorizată tot timpul? Continuăm seria decorațiunilor de Paște, care pot fi folosite și cu alte ocazii.

Imaginație ”vintage”

  Plină de lalele vibrante și ouă intens nuanțate, o tavă rustică devine o piesă centrală veselă pentru a lumina orice masă. Caută suporturi de lemn antice cu fund plat (numite trugs) sau oferă un aspect de vintage unui suport nou dintr-un magazin de grădină folosind șmirghel. Așează vase mici de lut în interiorul bazei în rânduri libere, umplând spațiile dintre ele cu movile de mușchi decorativ. În aproximativ jumătate din recipiente, umple cu ouă vopsite; în cealaltă jumătate, introdu flori de lalele și mai mult mușchi.

Easter Decorations DIY Flowers and Eggs in Crate

Vaza rustică

  Pentru recipient, taie 30 până la 40 de crenguțe la înălțimea unei vaze de sticlă, apoi lipește-le ușor la suprafața sa, câțiva centimetri la rând. Finalizează cu sfoară de iută legată într-un arc. Pentru flori, leagă mai întâi hortensiile, apoi introdu dantela reginei Anne. 

Easter Decorations Flower Arrangement with Wood Vase

Copac de hârtie „Pene”

  Această abordare modernă a tradiționalului suedez Påskris - sau copac de pene - folosește hârtie pastelată în loc de pene adevărate.

Spor la decorat, dragilor!

P.S. Sursă articol: https://www.goodhousekeeping.com/holidays/easter-ideas/g2217/easter-decorations/?slide=15 

Comentarii