mystery box la 40 de ron
Decoratiuni de Paste! Amuzante și colorate!

  Continuăm să decorăm casa, să accesorizăm, să creăm detalii speciale pentru noi, pentru familie și prieteni dragi!

  Iată câteva idei:

Cutia iepurașului

  Iepurașii de toate formele și dimensiunile sunt un element esențial pentru Paști. Creați acest DIY simplu inspirat de prietenii noștri cu blană, completat cu urechi pufoase și o coadă drăguță cu pom-pom.

Easter Decorations Bunny Box Wrapping

Decoratiuni cu flori de hartie

  Aduceți primăvara în casa dvs. cu aceste flori delicate de hârtie care vor dura tot sezonul. Mai întâi, împăturiți formele de briose colorate în jumătăți și decupați formele de petale și franjuri. Apoi îndoiți o bucată de sârmă florală în jumătate și răsuciți-o în jurul staminei florii artificiale. Introduceți firul prin centrul a trei până la patru forme de hârtie. Finalizați înfășurând bandă florală în jurul bazei formelor și continuați să înfășurați tulpina.

Easter Decorations Paper Spring Flowers

Aranjament rustic

Oferiți aranjamentiului vostru floral un aspect rustic. Pentru a reuși, legați 6 borcane de lapte cu sfoară colorată sau sfoară simplă, apoi umpleți-le cu apa si flori preferate.

easter decorations - milk jar arrangement

Ornamente 3D din ouă de hârtie

Câteva tăieturi și falduri - și niște hârtie frumoasă, desigur - vă vor lăsa cu aceste ouă de Paște de hârtie pe care le puteți agăța oriunde, de la un copac din curtea din față până la o ghirlandă înfășurată în jurul scării din casă.


  Spor la decorat, dragilor!

Comentarii